Deň pred výjazdovým zápasom Barcelony proti Eintrachtu sa katalánsky denník Sport zamýšľa nad zmenami, ktoré Xavi Hernández plánuje urobiť v zostave. Objavilo sa niekoľko pochybností, ktoré rozptýli až zajtra zverejnená základná zostava.

Zmeny môžeme očakávať predovšetkým na troch pozíciách. Na pravom kraji obrany nie sú dostupní Dest a Alves. Jeden je zranený a druhý nie je zaregistrovaný do Európskej ligy. S najväčšou pravdepodobnosťou tam uvidíme Ronalda Arauja, čoho svedkami sme boli aj v zápase proti Realu Madrid. Xavi totiž už nepočíta s Oscarom Minguezom. Zvyšné miesta v obrane s určitosťou obsadia Gerard Piqué, Éric García a Jordi Alba.

Ďalší otáznik sa objavil v záložnej formácii, kde by mali hrať Busquets s Pedrim a k nim sa pripojí Frenkie de Jong alebo Gavi. V posledných troch zápasoch sa odchovanec La Masie objavil na ihrisku ako náhradník, takže teraz by mohol začať zápas od úvodného hvizdu. Sport očakáva fyzický zápas, v ktorom by sa mal Gavi cítiť dobre. Alternatívnym riešením je, že Xavi staví na Frenkieho vo Frankfurte a Španiel odohrá víkendový zápas proti Levante v La Lige.

Rotáciu neustále sledujeme aj na pravom krídle, kde si minúty medzi seba delia Dembélé s Traorém. V poslednom čase túto bitku vyhráva Francúz, ktorý je vo výbornej forme a nahráva na veľa gólov. V ofenzíve potom takmer s určitosťou uvidíme Ferran Torresa a Aubameyanga.

Predpokladané zostavy podľa denníka Sport

Eintracht Frankfurt: Trapp; Knauff, Hinteregger, Tuta, N'Dicka, Kostic; Sow, Jakić; Kamada, Lindström; Borré.

FC Barcelona: Ter Stegen, Araujo, Piqué, Éric, Alba; Busquets, Gavi, Pedri; Adama, Ferran, Aubameyang.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.