Kapitán FC Barcelona po remíze s Frankfurtom poskytol rozhovor pre televíziu Movistar+, v ktorom zhodnotil zápas.

Zhodnotenie zápasu

"Bolo pre nás ťažké získať prevahu, pretože súper bol veľmi dobre rozostavený. Mužstvo súperilo a čelilo tomu, a teraz nás čaká odvetný zápas pred našimi fanúšikmi."

Pokutový kop

"Zasiahol som loptu, pre mňa to bolo jasné a potom sa kvôli zotrvačnosti mohol zasiahnuť aj súpera, ale pokutový kop to nebol. Mne to bolo jasné, že nebude nariadený, takže som bol prekvapený, že to urobil tak rýchlo."

Gól

"Bola to veľmi dobrá akcia, potom si Frenkie s Ferranom narazili. Tento gól nám dáva veľa života, pretože sme si prišli po víťazstvo, ale bolo to veľmi ťažké. Musíme sa zlepšiť. S určitosťou to urobíme počas odvety pred našimi fanúšikmi a na ihrisku, ktoré bude určite oveľa lepšie a rýchlejšie."

Favorit na titul

"Barcelona musí vždy kandidovať na všetko. Mali sme obdobie, ktoré nebolo najlepšie, ale zdá sa, že teraz hráme dobre, aj keď je stále veľa čo zlepšovať. Nebude to jednoduché, rešpektujeme všetky mužstvá. Stať sa môže všetko, ale pokúsime sa o to."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-04-08 00:11:59
hral si asi najlepšie,je vidno neskúsenosti zo strany pedriho a gaviho,maju co zlepsovat..samozrejme niesom hater sam obdivujem pedriho ale dnes mu to nešlo ani gavimu nejak,ale celkovo nikto nehral dobre ako tak sme sa zlepšili ked striedal dembele a frenkie
2022-04-08 08:43:00
Ak Busiho kritizujete za pokazené prihrávky, tak si prosím dobre všímajte, kde jeho prihrávky smerujú. Včera sme boli pod veľkým tlakom naspeedovaného, fyzicky silnejšieho tímu, ktorí zdvojival a napádal pokým vládal. Napriek tomu Busiho hĺbkové prihrávky neraz našli adresáta. Našli by aj viackrát, ale on tu nie je na alibistické prihrávky dozadu. Okrem toho zachytil nejednu loptu a prekazil nejeden útok súpera.
Prosím lepšie si všímajte hru a pri hodnotení hráča nevychádzajte len z dojmu ale posudzujte ho komplexnejšie.