Tréner Eintrachtu Frankfurt ocenil prístup svojich hráčov vo včerajšom zápase proti Barcelone, aj keď ľutoval, že sa jeho mužstvu nepodarilo vyhrať. Pred odvetou na Camp Nou je v každom prípade plný optimizmu.

Dojmy

"Vzhľadom na čisté gólové šance sme mali vyhrať. Musím pogratulovať mužstvu a hráčom, môžeme byť na nich hrdí. Urobili sme to, čo sme chceli. Súperovi sme nedopriali priestor a počas 90 minút sme zaznamenali veľmi dobrý tímový výkon. Na ihrisku sme boli veľmi disciplinovaní, najmä po vylúčení. Víťazstvo bolo možné, ale nie sme smutní, zahrali sme mimoriadne dobre. Do Barcelony vycestujeme so všetkými šancami, na výjazde zahráme lepšie ako tu."

Vyrovnanie

"Gól nám strelili z jedinej čistej šance, ktorú mali. Gól strelili po fantastickej kombinačnej akcii a remízu musíme akceptovať."

Šance

"Barcelona má úžasných hráčov, ale máme svoje silné stránky, ktoré nám umožňujú mať šance proti ľubovoľnému tímu. Barcelonu sme si dobre naštudovali a dnes sme to ukázali. Teraz musíme vycestovať na Camp Nou, aby sme sa pokúsili vyhrať zápas. Budeme mať šancu ak v to uveríme a ešte viac zariskujeme."

K včerajšiemu zápasu sa vyjadril aj brankár Kevin Trapp: "Je to neuveriteľné, remizovali sme 1:1 s Barcelonou a panuje určité sklamanie. Mohli sme vyhrať, v obrane sme im dovolili len veľmi málo a mali sme lepšie šance. Teraz musíme pracovať, aby sme takýto zápas zopakovali aj na Camp Nou," dodal.

zdroj: marca.com as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

8 komentáre
2022-04-08 15:04:28
No ak budeme hrat aj doma ako ponocni tak sa jeho optimizmu nevudujem
2022-04-08 15:20:15
Keby to bolo podla futbalovej spravodlivosti, tak ano mal Frankfurt vyhrat. Barca vcera... Pravdupovediac, hanba to bola ako pred prichodom Xaviho, asi taka urovrn vystúpenia.