Barcelona dnes musí zdolať Levante, pretože Real Madrid aj FC Sevilla svoje zápasy v tomto kole zvládli. Pre akú základnú zostavu sa Xavi Hernández rozhodne?

Tréner na včerajšej tlačovej konferencii vyhlásil, že v dnešnom zápase nebude rotovať, pretože ho považuje za ďalšie finále, v súvislosti s čím sa španielske športové denníky vo svojich prognózach takmer zhodli. V bránke bude chytať Ter Stegen a pred ním sa v obrannom bloku predstavia Alves, Araujo, García a Alba. V zálohe podľa všetkého uvidíme De Jonga, Busquetsa a Pedriho. Útok by mali vytvoriť Dembélé, Aubameyang a Ferran Torres. Jedine Marca presunul Španiela do stredu poľa a na ľavú stranu umiestnil Gaviho.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: sport.es mundodeportivo.es as.com marca.com
foto: sport.es mundodeportivo.es as.com marca.com

Diskusia

3 komentáre
2022-04-10 10:45:15
Úprimne by som dnes nechal Arauja na lavičke nemusíme to s ním "prepáliť" ako s Pedrim minulú sezónu. Obzvlášt teraz keď nastupuje na 2 rôznych pozíciach. Rovnako tak by mohol na lavičke ostať napr. aj Pedri za ktorého môže v zálohe zaskočiť Gavi a nemusíme ho pchať niekam na krídlo. Verím že v EL zostaneme ešte nejaký ten piatok(resp. štvrtok) a zápas proti predposlednému Levante je asi najlepšia príležitosť dopriať našim klúčovým hráčom trochu oddychu pred záverečnou fázou sezóny.

Ferran toho nahral od svojho príchodu tiež viac ako dosť ale na druhú stranu stále páli tutovky ako na bežiacom páse a dúfam (už po 100-krát) že v zápase proti Levante, ktoré má najhoršiu defenzívu v lige by sa mohol trochu nakopnúť.
2022-04-10 11:09:43
Pedri by si mohol oddychnut.