Auba v dnešnom zápase proti Levante vyrovnával na 1:1. Tento gól dodal mužstvu impulz. Útočník Barcelony poskytol po zápase rozhovor, v ktorom poďakoval spoluhráčom za výbornú spoluprácu.

Barcelonu nezlomili dokonca ani tri pokutové kopy odpískané proti nej...

"Bol to veľmi ťažký zápas. V prvom polčase sme nehrali tak, ako bolo treba. Myslím si, že sme mali prezentovať väčšiu intenzitu. V druhom polčase sme boli oveľa lepší a preto sme zápas vyhrali."

Čo cíti mužstvo, keď vyhrá zápas v jeho koncovke?

"Je to skvelý pocit. Luuk si zaslúžil tento gól, ktorý nám zabezpečil víťazstvo. Plne veríme celému tímu. Sme veľmi spokojní."

Ter Stegen chytil penaltu a ty si o chvíľu na to strelil gól. Bol to kľúčový moment?

"Áno, myslím si, že to bol skvelý zákrok od Marca. Začali sme si vytvárať viac šancí. To nám dodalo veľa síl a preto sme strieľali góly a vyhrali zápas."

Strelil si už 10 gólov. Aké dôležité sú také góly ako ten dnešný?

"Predovšetkým sa chcem poďakovať spoluhráčom. Ousmane opäť zaznamenal asistenciu. Ide o pomáhaniu tímu gólmi. Už som povedal, že sa snažím pomáhať tímu najviac ako môžem. Funguje to, som veľmi spokojný."

Aká dôležitá je pre tím séria siedmich víťazstiev v rade?

"Musíme hrať zápas od zápasu. Dnešné stretnutie nebolo jednoduché. Najdôležitejšia je koncentrácia. Sme spokojní, pretože sme na druhom mieste."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-04-10 23:35:24
Och, ale som rád za túto výhru kvôli tomu nesympatickému kyfotickému domácemu kapitánovi. Dúfam, že táto prehra pre Levante znamená definitívne vypadnutie a aspoň desaťročnú druholigovú diétu.
2022-04-10 23:35:34
?pred všetkými...Xavi je Top