Pedri do dnešného zápasu naskočil z lavičky a po chvíli strelil gól, ktorý Barcelonu nakopol. Po zápase v rozhovore pre BarçaTV priznal, že Levante bol ťažký súper.

Xavi ťa požiadal, aby si častejšie strieľal a funguje to!

"Áno, tréner mi povedal, že to dokážem. Teraz sa snažím strieľať častejšie, aby som strieľal góly."

Ako sa mužstvo teraz cíti? Víťazstvo po góle z 93. minúty je vždy výnimočné...

"Sme veľmi spokojní. V tomto stretnutí sme museli trpieť, pretože Levante bolo silným súperom. Nám sa však darí výborne. Pracujeme veľmi dobre, ale na konci sezóny budeme potrebovať ešte veľa šťastia."

Ktorý bol kľúčový moment tohto zápasu? Chytaná penalta v podaní Ter Stegena? Tvoj gól...?

"Myslím si, že všetko bolo dôležité. Marcov zákrok bol kľúčový, podobne ako gól Luuka. Bez neho by sme zápas nevyhrali. To všetko sa sčítava."

Je to už siedme víťazstvo v rade. Zdá sa, že vás nedokáže nič zastaviť, dokonca ani tri pokutové kopy nariadené proti vám...

"Myslím si, že veľmi dobre odvádzame svoju prácu. Tréner nás veľmi podporuje. Chceme vyhrať všetky zápasy do konca sezóny. Snáď sa nám to podarí, aby sme sa v tabuľke dostali čo najvyššie."

Máš radosť z toho, čo robí Luuk de Jong?

"Áno, je to hráč, ktorý veľmi tvrdo pracuje aj napriek tomu, že nie vždy dostane šancu. Je to veľký profesionál, ktorý výborne hlavičkuje, čo pred chvíľou ukázal."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-04-10 23:50:40
#PedriPotter
Marian Premium
2022-04-10 23:56:29
Druhý polčas to bola kovbojka. Rozhodca neváhal a trikrát tasil kolt pri penaltách. Naši dobre sekundovali, Clement skúsil potvrdiť svoje kvality ďalšou vyrobenou penaltou, avšak Luukostrelec ho vytiahol z pekla. Bolo tam všetko, žiadna nuda, vďaka chlapci.