Luuk de Jong, jeden z hrdinov včerajšieho zápasu medzi Levante a Barcelonou, poskytol po stretnutí rozhovor pre médiá.

"Strieľať góly je vždy skvelé, ale urobiť to v koncovke a vyhrať zápas, čo sa mi stalo už niekoľkokrát, je výnimočné. Nie sú to normálne pocity. Mám radosť z tímu, keď ma potrebuje, som tu. Musím čakať na svoju šancu."

"Mužstvo vie, čo je potrebné urobiť, keď som na ihrisku. Vždy sa dá centrovať do pokutového územia a vytvárať nebezpečenstvo."

"Prekonal som koronavírus, ale nemal som žiadne príznaky. Cítil som, že môžem hrať, aj keď to nebolo dovolené. Zahrať proti FC Sevilla by bolo pekné, aj v zápase proti Eintrachtu som si myslel, že by som pomohol. Mám radosť, že som sa vrátil do hry a bol som dôležitý."

"Veríme si, dnes sme nehrali dobre, ale vyhrali sme. Vďaka tomu rastieme. Musíme hrať lepšie, pretože to nebola naša úroveň. Môžeme však byť na seba hrdí. Chceme vyhrať všetky zápasy do konca sezóny."

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2022-04-11 10:30:55
Prisiel,videl,zvitazil.✌
2022-04-11 11:21:40
Ako žolík na koniec zápasu je Luuk ideálny. Kludne by som ho za par milionikov po sezone kupil.
Obdivujem na nom jeho profesionalitu byť vyrovnaný s tým že do zápasu prichádza vždy len ako striedajúci hráč a aj tak maká na 100% a nestažuje si.
Príkladný profesionál.

Aj ja som patril medzi jeho velkých kritikov ale umlčal ma jeho gólmi na konci zápasov ktorými nás doslova zachránil. A tých zápasov nebolo málo...

Klobúk dole :)