Z hráčov Eintrachtu Frankfurt sa na včerajšej tlačovej konferencii objavil Kavin Trapp. Brankár sa nevyhol otázke, ktorá sa týkala pamätného stretnutia Barcelony s PSG, ktorý Katalánci vyhrali na Camp Nou 6:1.

"Nemyslím na to, čo sa stalo pred piatimi rokmi. Sústredím sa len na aktuálne stretnutie, pretože je to veľká výzva. Musím sa koncentrovať na prácu. Je to iný zápas. Vtedy sme v prvom zápase vyhrali 4:0, takže taktika bola iná. Vieme, že budeme veľmi trpieť, ale sme dostatočne silní, aby sme postúpili."

"Barcelona vie, že nás nemôže podceniť. Zahrali sme dobre nielen v prvom zápase proti nej. Ukázali sme, že sa vieme ubrániť proti veľkým tímom na výjazde."

"Všetci sú veľmi dobre pripravení a nevedia sa dočkať zápasu. Práve kvôli tomu sa chcete stať futbalistom - je to rozhodujúci zápas na veľkom štadióne. Je jasné, že chceme postúpiť. Je to pre nás povzbudenie, vieme, že budeme musieť zahrať ešte lepšie, než pred týždňom. Vtedy sme nemali ďaleko k výhre. Dúfame, že postúpime do semifinále."

"Vo Frankfurte sa hovorí len o tomto zápase. Všetci o tom hovoria a gratulujú nám k prvému zápasu. Vážime si, že sa fanúšikom podarilo prísť. Bude to fantastický zápas. Znamená to pre nás veľa, že ľudia riskujú a zaplatili si za to, aby sem mohli prísť. To nám dodáva silu, ktorú potrebujeme."

"Barcelona je skvelý tím, ktorý neprehral už 15 zápasov. Má aj individuálnu kvalitu. Jej hráči dokážu urobiť veľa vecí. Ferran nám strelil gól vo Frankfurte, majú aj mladého Pedriho a Gaviho... Najdôležitejšia je naša koncentrácia."

"Neviem, kto bude na ihrisku počas možného penaltového rozstrelu. Nemám pripravenú kartičku ako Lehmann. Väčšinu penált v mojej kariére som chytil vďaka tomu, že som dôveroval svojim pocitom."

zdroj: as.com mundodeportivo.es
foto: twitter/ eintracht frankfurt

Diskusia

3 komentáre
2022-04-14 15:51:58
Ak zahrajú na 110%, obetavo, tímovo, môžu narobiť veľké problémy
2022-04-14 15:55:25
Životný zápas pre veľa chalanov čo Frankfurte , rozhodne to netreba podceniť....dajú prvý gól , dostanú krídla a máme veľký problém ....dúfam , že k tomu pristúpime zodpovedne a obetavo