Registrovaní užívatelia BarçaTV+ si môžu pozrieť ďalšiu časť dokumentárneho seriálu 'Made in La Masia'. V tejto epizóde je hlavným hrdinom Ansu Fati. Krídelník sa pri tejto príležitosti vyjadril k rôznym udalostiam zo svojho života. V dokumente sme mohli počuť aj výroky napríklad rodičov hráča, jeho niekdajších trénerov z juniorských čias, či Ernesta Valverdeho a Érica Garcíu.

Ansu Fati na začiatku hovoril o svojej rodine: "Sme veľmi jednotná rodina, ak trpí jeden, trpíme všetci. Sú mojou najlepšou oporou. Vďaka otcovi a mame som si splnil sen. Vyrastať bez otca bolo veľmi ťažké, odišiel do Španielska, aby nám zarobil na živobytie, a ja som zostal v Guinei-Bissau. Nemohol som ho vidieť, kým som nemal takmer 7 rokov. Vtedy som zanechal rodnú krajinu a odišiel do Sevilly. Mojím snom je vrátiť sa do Guiney-Bissau, aby som pomohol miestnym deťom so vzdelávaním a pripomenul som si, kde som žil. Toto sa mi zatiaľ nepodarilo," povedal krídelník.

V dokumente sa objavili aj menej dôležité detaily: "Ak je Ansu hladný, nečaká na nikoho," priznala jeho mama. "Mojim obľúbeným jedlom je kuracie s ryžou, mohol by som ho jesť aj celý deň. Obľúbeným ovocím je mango," prezradil hráč.

Prezentované boli aj Fatiho začiatky v andalúzskom Peloteros: "Keď som mal 5-6 rokov, začal v Herrere a potom som odišiel do Peloteros, mužstva, ktoré získavalo tých najlepších z každého mesta a brávali nás na turnaje za účasti Barcelony či Seville... Na to obdobie má veľmi dobré spomienky, bývali sme v Herrere spolu s rodičmi a bratmi," povedal.

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

4 komentáre
2022-04-17 12:00:37
Držím palce tomuto chalanovi, nech ho obchádzajú zranenia, aby nám mohol ukazovať, čo dokáže. A verím, že dokáže veľa.
2022-04-17 12:14:30
Mladý a dobrý hráč ale podľa mňa ho pasujeme do role spasiteľa + keď vidíme že už v mladom veku je často zranený bojím sa že to úplne ružové nebude