Katalánci dnes netradične v pondelok odohrajú ďalší ligový zápas, tentokrát na Camp Nou privítajú Cádiz, ktorý bojuje o záchranu. Barcelonu nečaká nič jednoduché.

Barcelona má po včerajšej výhre Realu Madrid nad Sevillou už len matematické šance na zisk titulu v La Lige, ale musí zabojovať aspoň o umiestnenie v top 4, aby si zaručila účasť v budúco sezónnej edícii Ligy Majstrov. V akej zostave sa dnes Katalánci predstavia proti Cádizu? Vzhľadom na zranenie Piquého a Pedriho a suspendáciu Arauja je jasné, že Xavi dnes musí rotovať a základná zostava Barcelony je v podstate zrejmá. V bránke uvidíme Ter Stegena, pred ním v obrane Alvesa, Garcíu, Lengleta a Albu. Zálohu zostavia Frenkie de Jong, Busquets a Gavi a ofenzívu zas Aubameyang s Ferranom Torresom a k nim sa na pravom krídle pridá buď Traoré alebo Dembélé.

Pohľad denníka Marca

Barcelona: Marc-Andre ter Stegen; Dani Alves, Clement Lenglet, Eric Garcia, Jordi Alba; Gavi, Sergio Busquets, Frenkie de Jong; Ousmane Dembele, Pierre-Emerick Aubameyang, Ferran Torres.

Cádiz: Jermias Ledesma; Carlos Akapo, Victor Chust, Luis Hernandez, Alfonso Espino; Ivan Alejo, Jose Mari, Fede San Emeteriom Oussama Idrissi; Alvaro Negredo, Lucas Perez.

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka AS

Pohľad denníka Sport

zdroj: marca.com sport.es mundodeportivo.es as.com
foto: marca.com sport.es mundodeportivo.es as.com

Diskusia

9 komentáre
2022-04-18 11:03:29
Ta obrana... ??
2022-04-18 11:16:26
Radsej Araujo a Mingueza spolu na stoperovi ako "zamlada".