Stopér FC Barcelona mal prsty v góle Cádizu, keď si neustrážil hráča súpera vo vlastnom pokutovom území. García po zápase poskytol rozhovor pre klubovú televíziu.

Prečo sa mužstvu nepodarilo získať tri body?

"Tento zápas sme začali dobre. Útočili sme a vytvorili sme si dve či tri šance. Jednu mal Ousmane, ale brankár ju chytil. Neskôr sme sa veľmi ponáhľali, pretože lopta nechcela padnúť do siete. Cádiz hral dobre a v druhom polčase strelili gól. My sme sa po celý čas snažili útočiť, kvôli čomu sme nechávali veľa priestoru."

Zaslúžili ste si aspoň remízu?

"Myslím si, že sme mali toľko šancí, ale sme remizovali. Lopta dnes nechcela padnúť do siete. Musíme sa pozdvihnúť, pretože vo štvrtok hráme veľmi dôležitý zápas proti Realu Sociedad."

Aký mal gól Cádizu vplyv na Barcelonu?

"Druhý polčas sme začali dobre, ale gól strelili oni. Začali sme útočiť prostredníctvom celého tímu a nechávali sme priestor. Teraz sa musíme sústrediť na štvrtok."

V boji o postup do Ligy Majstrov máte vzhľadom na svojich súperov ešte nejaký priestor na chyby...

"Boli sme v skvelej forme, ale nie sme spokojní s poslednými výsledkami. Aj súperi strácajú body a my musíme odohrať ešte odložený zápas, ale musíme vyhrať každý zápas."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-04-18 23:31:53
Dolezity zapas sme hrali aj dnes, Eric. Nevsimol si si?
2022-04-18 23:38:12
Podľa mna on nie je hráč do zakladu a o Lengletovy nebudem ani písať pokazil zápas z Frankfurtom a pokazil aj dnes