Katalánci zbabrali aj druhý zápas na Camp Nou po sebe a tentokrát prehrali v La Lige s Cádizom, ktorý bojuje o záchranu. Čo nám tento zápas ukázal?

Najlepšie: Dembélé

Barcelona sa počas januárového prestupového obdobia snažila vytlačiť Dembélého z klubu, ale v poslednom období bol Francúz spolu s Pedrim najsvetlejším bodom prvého tímu Blaugranas. Krídelníkovi sa darilo aj dnes, keď s ľahkosťou prechádzal cez hráčov súpera, ale tentokrát sa mu nedarilo s takou efektivitou vypracovať šance pre spoluhráčov. V priebehu celého zápasu bol však najlepším hráčom Barcelony a tu sa zoznam pozitív aj končí.

Najhoršie: Barcelona je v kríze

Kde začať? Barcelona si touto prehrou skomplikovala boj o miesto v najlepšej trojke La Ligy v tejto sezóne. Najviac však znepokojuje hra tímu. Domáci dnes boli mimoriadne pomalí, nepresní a spomalení v defenzíve. Cádiz sa dookola snažil o rovnaké akcie a vypracoval si štyri čisté šance. Celá defenzívna línia zahrala slabo, aj keď Éric sa v niekoľkých prípadoch predviedol v dobrom svetle. V strede poľa na seba neprevzal zodpovednosť ani Frenkie, ani Gavi a aj Busquets zahral horšie ako zvyčajne. Lepšie hodnotenie si nezaslúžia ani útočníci až na Dembélého. Memphis zaznamenal jednu vydarenú akciu po krídle, Ferran bol neproduktívny a Adama zaznamenal ďalšie neviditeľné striedanie. Do tradičnej šance sa dostal Luuk de Jong, ale zakončoval priamo do brankára. Môžeme v prípade Barcelony hovoriť o kríze? Určite áno. Zatiaľ to nie je nič tragické, ale snáď to rýchlo skončí.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2022-04-18 23:47:53
Ja by som to nenazval kríza Barcelony ale kríza niektorých hráčov dnes to bola katastrofa pomalé nepresne frustrujuce asi mali v hlave ešte ten zbabrany zápas z Frankfurtom
jirkam Premium
2022-04-18 23:54:08
Nejhorší všechno! Jsem celoživotní fanda, ale tohle je už i na mě moc