Sergio Busquets poskytol rozhovor po prehre s Cádizom, v ktorom uviedol, že Barcelona sa musí pokúsiť ukončiť sezónu čo najlepšie.

Analýza zápasu

"Nezačali sme dobre, chýbala nám finálna prihrávka a to, aby sme si vytvorili viac čistých šancí. V druhom polčase sme sa zlepšili a hoci sme súperovi neumožnili, aby si vypracoval veľa šancí, boli veľmi čisté a strelil nám gól. Ten nám pristrihlo krídla a súper hral potom veľmi na čas a nám zas chýbala efektivita. Musíme sa veľmi zlepšiť a mať trochu viac šťastia."

Zvyšok sezóny

"Zostáva 7 zápasov, takže sa musíme snažiť a všetky zápasy vyhrať, počnúc štvrtkovým súbojom proti veľmi ťažkému súperovi. Keďže sa nám podarilo dosiahnuť sériu, ktorú sme mali doteraz, tak ju musíme zopakovať v týchto posledných stretnutiach a ukončiť sezónu najlepším možným spôsobom. Teraz je čas na prácu a sledovanie video materiálov."

Busquets včera odohral zápas číslo 674 v drese Blaugranas, čo znamená, že vyrovnal Andrésa Iniestu v rebríčku odohraných zápasov za katalánsky klub a pred Busquetsom je už len Xavi (767) a Messi (778).

"Som veľmi šťastný, je to dôvod na hrdosť, najmä pre takého odchovanca ako som ja, ktorý prichádzal na Camp Nou odmalička. Možnosť byť na tomto pódiu s takými hráčmi ako Leo a Xavi, vyrovnať Iniestu, hovorí veľa o týchto rokoch, ktoré boli veľmi pekné a navždy zostanú v pamäti. Vezmem si to so sebou, mám z toho radosť."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2022-04-19 11:04:09
Kecy a len kecy, veď hneď vo štvrtok bude znova blamáž, proti Sociedad nevedia zahrať
2022-04-19 11:18:20
Preco by ste MUSELI? iz nemusite vobec nic.. Iba sa medzi sebou dohodnut, kto bude mat tu stipku sebakritiky a zbali si kufre..