Tréner Cádizu Sergio González po včerajšom víťazstve nad Barcelonou na pozápasovej tlačovej konferencii neskrýval spokojnosť a pochválil hráčov za plnenie taktického plánu.

Analýza zápasu

"Myslím si, že z našej strany to bol kompletný zápas. Jeho scenár vychádzal podľa nášho plánu, ktorý sme pripravili. Nezaskočila nás zmena strany Dembélého v druhom polčase. Mali sme príležitosti na zvýšenie skóre a v obrane sme boli efektívni napriek neustálym útokom Barcelony. Navyše náš brankár zachytal výborne."

Taktický plán

"Počas posledného týždňa nám nevyšiel zápas proti Betisu a k včerajšiemu zápasu sme pristúpili trochu inak. Hrali sme, ako sme chceli. Nie je jednoduché vyhrať na Camp Nou nad takým súperom. Mali sme plán, ktorý fungoval výborne, k tomu sme mohli streliť aj ďalšie góly."

Sebadôvera

"Toto víťazstvo pre nás musí byť ako natankovanie do plna pred záverečnou fázou cesty. Pripravili sme sa s ambíciami, energiou a túžbou prekvapiť. Všetko nám vyšlo tak, ako sme chceli. Hrali sme veľmi dobre s loptou na nohe aj bez nej, cítili sme sa silní. Takýto scenár bude dodatočnou vzpruhou v koncovke ligy."

zdroj: as.com mundodeportivo.es
foto: cadizcf.com

Diskusia

2 komentáre
daVinci Premium
2022-04-19 12:50:43
Aký plán ? Hádzanie sa o zem a plakanie pri každom kontakte a zdržovať ako sa len dá ? Gratulujem isto výborný plán.
jirkam Premium
2022-04-19 16:16:26
Jaký plán? Žádný nebyl,
To je jen a jen výsledek naší neschopnosti