FC Barcelona nestačila na Cádiz a na Camp Nou prehrala 1:0. Hráči Barcelony toho na ihrisku veľa neukázali, no Jordi Alba prejavil naplno svoj charakter. V prípade ľavého beka to totiž nie je nič nové.

Temperamentný ľavý bek FC Barcelona sa nechal počas zápasu uniesť a naplno sa ukázal. Urážal rozhodcu, podobne ako hráčov súpera či trénerský štáb Cádizu. Takéto správanie zo strany hráča FC Barcelona je neakceptovateľné. Ľavý bek napríklad hneď niekoľko krát vyskočil na hlavného rozhodcu Jaime Latreho, keď mu nadával do "skur***ynov" alebo použil aj iné nadávky.

Za toto správanie si od hlavného arbitra vyslúžil žltú kartu a hoci Alba neprestal nadávať na rozhodcu, nejakým zázrakom zápas dohral. Alba si neskôr počas zápasu vyšliapol na Ivana Aleja, ktorého zákerne fauloval zozadu bez toho, aby mal v úmysle zahrať loptu. Už len za tento zákrok sa mal Alba porúčať predčasne pod sprchy, no rozhodca incident nevidel a VAR nezasiahol. Alba svoj charakter ukázal aj po zápase, keď sa dostal do konfliktu s trénerským štábom súpera.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

18 komentáre
2022-04-20 11:03:28
Najlabilnejší hráč v tíme, čakal som, že vekom sa to zmení.
2022-04-20 11:05:22
Neboj s vekom prichádza rozum. Akurát sa bojim ze tu pride len vek…?