Pierre-Emerick Aubameyang poskytol pre BarçaTV krátky rozhovor, v ktorom komentoval výhru Barcelony nad Realom Sociedad.

Aké dôležité bolo dosiahnuť toto víťazstvo na tak náročnom teréne?

"Bolo to vydreté víťazstvo, ale padne nám vhod. Vyhrali sme a myslím si, že to bolo veľmi dôležité po dvoch zápasoch, ktoré boli pre nás komplikované. Myslím si, že dnes sme sa ukázali v dobrom svetle a mali sme správny prístup."

Máš dojem, že dnes bolo potrebné ukázať charakter, o ktorom hovoril tréner po poslednom zápase?

"Je to pre nás veľmi dôležité, myslím si, že dnes sme všetci bojovali do poslednej minúty. Mali sme správny prístup a to bolo dôležité, aby sme vyhrali."

Strelil si víťazný gól.

"Áno, je to skvelá správa. Som s tým veľmi spokojný. Opäť raz po dobrej prihrávke od Ferrana."

Aké dôležité bolo toto víťazstvo pre rozvoj tímu v tejto jedinečnej atmosfére?

"Nebol to jednoduchý zápas, všetci sme trpeli, pretože Real Sociedad dnes hral veľmi dobre. Podľa mňa sme aj my hrali dobre, mali sme správny prístup, dali sme zo seba všetko. Tri body sú dôležité, aby sme urobili ďalší krok smerom k postupu do Ligy Majstrov."

Víťazstvo bolo o to dôležitejšie, nakoľko do konca sezóny zostáva 6 zápasov.

"Áno, určite bolo dôležité, aby sme získali body a máme z toho radosť."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-04-22 14:06:48
Zacina mi velmi prekazat caste pouzivanie spojenia trpeli sme... V suvislosti s barcelonou. Trpi ten kto ma rakovinu ale toto je uz sila. Trapime sa predovsetkym my divaci a v poslednom case nestiham kupovat ocne kvapky proti zapalu z toho co tam predvadzaju