Xavi Hernández má ďalší problém - po zápase Barcelony proti Realu Sociedad hlásia zdravotné problémy hneď piati hráči a z toho sú až štyria obrancovia.

Ronald Araujo musel striedať v 55. minúte kvôli bolestiam v kolene. Jordi Alba bol počas stretnutia takisto ošetrovaný. Na Piquém bolo počas celého súboja vidieť, že zdravotne nie je úplne v poriadku. A neskôr opustil trávnik aj Dani Alves. Ide o veľký škrt cez rozpočet, nakoľko Katalánci počas víkendu odohrajú dôležitý zápas proti Rayo Vallecano.

Araujo sa opäť zranil

V prípade Arauja je to tentokrát koleno, kvôli ktorému nebol schopný zápas na Anoeta dohrať. Aj s týmto problémom však musel brániť ešte jednu útočnú akciu súpera, no následne sa zvalil na zem a nebol schopný pokračovať v hre. Vystriedal ho Éric García, ktorý sa rozcvičoval už nejaký ten čas. Xavi na tlačovke uviedol, že Uruguajčana trápilo koleno už dlhšie v zápase.

Problémy hlásia aj ďalší obrancovia

Zatiaľ čo Araujo striedal, zdravotníci Barcelony sa pri postrannej čiare starali o Jordiho Albu. Španiel mal nejaké problémy a potreboval asistenciu, pri jednom zo záberov kamery sa zdalo, že má problémy so slabinami. Našťastie mohol pokračovať v zápase. Horšie dopadol Alves, ktorý kvôli zraneniu nedohral. Xavi na tlačovke uviedol, že Brazílčan sa zranil ešte v stretnutí proti Levante.

Zdravotne nie je v poriadku ani Gerard Piqué. Vynechal predchádzajúcu dvojicu zápasov kvôli problémom so slabinami, no včera odohral takmer celý zápas. Už počas rozcvičky však bolo jasné, že nie je úplne fit. V prípade veterána Barcelony je všeobecne známe, že problémy ho trápia posledné dva tri mesiace a hrá cez bolesť.

Komplikácia v prípade Gaviho

Médiá informujú, že aj Gavi patrí medzi hráčov, ktorí včerajší zápas na Anoeta ukončili s problémami. Záložník sa dokonca pýtal smerom k lavičke, ako dlho sa bude ešte hrať. Ledva mohol pokračovať v hre, no rozhodcovia nadstavili až neuveriteľných 10 minút.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-04-22 10:14:44
jedno ma zamrzelo ze Gavi behal hore dole cely zapas nemal zase nejaký závažný vplyv na hru aj ked bojoval do poslednej sekundy no kludne tam mohol ist nico od 80.minuty a nemusel sa tam gavi zodrat
2022-04-22 10:46:22
U Alby člověk neví ,to je takový herec,který při sebemenším kontaktu umírá.Minulý nebo předminulý zápas mi utkvělo jeho umíráni v pokutovém uzemi soupeře a rozčilování se za neodpiskanou penaltu ,přičemž opakovaný záběr ukázal ,že vubec k ničemu nedošlo