O príchode Roberta Lewandowskeho na Camp Nou sa hovorí už nejaký ten čas a zdá sa, že aj Joan Laporta je v tejto súvislosti optimistický.

Prioritou prezidenta FC Barcelona počas letného prestupového obdobia bol príchod Erlinga Hålanda, no zdá sa, že pre Barcelonu je to nerealizovateľný obchod. A je jasné aj prečo - financie. Katalánci preto hľadajú cenovo dostupnejšie alternatívy a jednou z nich je práve útočník Bayernu Mníchov.

Laportu sa na možný príchod poľského útočníka na Camp Nou opýtali náhodní fanúšikovia a odpoveď prezidenta Barcelony znela naozaj nádejne: "Robert Lewandowski? Tento má väčšie šance na príchod..."

V každom prípade je jasné, že to nebude zadarmo a Bayern Mníchov nechce o svoju hviezdu prísť. Generálny riaditeľ Bayernu Oliver Kahn v rozhovore pre Sport1 uviedol: "Hráči, ktorí v tomto klube podávali dobré výkony dlhé roky, sú výnimoční. Robert sa s nami stal elitným svetovým futbalistom. Je to útočník, ktorý má potenciál strieľať 30 až 40 gólov každý rok. Samozrejme, že v určitom bode takýto hráči dospejú k názoru, že tu dosiahli a vyhrali všetko. A potom istý čas potrvá, kým ich presvedčíme, aby zostali s nami."

zdroj: barcablaugranes.com
foto: Shutterstock

Diskusia

3 komentáre
2022-04-23 11:31:21
Dúfam, že Laportovi nenapadne podpísať Pogbu, ktorý odchádza, ako svoj hviezdny prestup.
2022-04-23 15:05:29
Na odchode je z MC Jesus a zmluvu na už len na rok jeho by som bral