Televízia Movistar predstavila niekoľko výpovedí od hráčov Barcelony počas posledného ligového zápasu proti Rayo Vallecano. Ronald Araujo počas prestávky motivoval svojich spoluhráčov, zatiaľ čo Gavi sa sťažoval na neodpískanú penaltu.

"V druhom polčase sme iné mužstvo. Nastupujeme silní a vieme, čo musíme urobiť," nabádal Araujo svojich spoluhráčov. Po chvíli ticha sa slova ujal Jordi Alba: "Treba to vytiahnuť, strelíme jeden gól a vybavené. Vamos!" ľavý obranca veril, že ak mužstvo vyrovná, zápas sa pre Blaugranas odblokuje. "Nemôžeme vyjsť naprázdno. Ideme po všetko, máme skvelé mužstvo," dodal Araujo. Xavi ako tréner pri vychádzaní na ihrisko mobilizoval svojich zverencov a zakričal na nich: "Vamos!"

Movistar okrem toho predstavil výpovede Gaviho. Catena, obranca, ktorý Gaviho fauloval pred koncom stretnutia, naznačil mladému záložníkovi, že jeho zákrok nepostačoval na to, aby rozhodca odpískal pokutový kop. Gavi mu odvetil: "Ale ma tlačíš dopredu. Bola to učebnicová penalta. Sotil si ma. To nie je minimálny kontakt. Také niečo sa vždy píska."

zdroj: movistar
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-04-26 11:19:17
Od 2014 je jediny, kto mi trocha pripomina dorazom Puyola. Buduci kapitan pre mna, velky poklad v nom mame.