FC Barcelona dnes večer odohrá ďalší veľmi dôležitý súboj v La Lige. Real Madrid sa po včerajšom víťazstve nad Espanyolom stal majstrom, no Katalánci naďalej bojujú o druhé miesto a tak sú tri body z dnešného zápasu nutnosťou.

Španielske denníky publikovali svoju možnú zostavu FC Barcelona aj tentokrát, no teraz sa zhodli. Základ Blaugranas by mal vyzerať nasledovne: Ter Stegen, Alves, Araujo, García, Alba, Frenkie, Busquets, Gavi a v útoku si zahrajú Adama, Auba a Ferran. V druhom polčase by sa na ihrisku mohol objaviť Ansu Fati.

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Mundo Deportivo

Pohľad denníka AS

zdroj: marca.com as.com sport.es mundodeportivo.es
foto: marca.com as.com sport.es mundodeportivo.es

Diskusia

4 komentáre
2022-05-01 11:31:29
Som zvedavý čo dnes predvedieme. Mallorca má druhý najhorší útok v lige. Ich najlepší strelci (sú dvaja) majú v lige 4 góly takže rovnaký počet ako Araujo. Z toho jeden z nich dnes nenastúpi kvôli kartám a ten druhý je 38 ročný záložník ktorý to má len z penált...Na jednu stranu by sme tento klub mali doma úplne vymazať na druhú to sme mali aj Cadiz a Rayo. Mallorca stále bojuje o udržanie v lige takže určite maju o čo hrať. Góly nedávajú skoro žiadne ale vôbec ma neprekvapí ak proti nám nejaký obranca ktorý sa naposledy presadil vo vekovej kategórii U-13 trafí nejaký životný gól tak ako majú vo zvyku.
2022-05-01 11:33:28
Väčšinu zápasov hráme proti betónu. Tak dúfam, že sa hlavne to trénovalo a že nebudeme zase bezmocní... Fandiť budem ďalej, no dúfam, že dnes neklesneme na historicky najhoršie dno. Futbal začína byť zdrojom stresu...