K víťazstvu Barcelony nad Malorkou sa vyjadril aj Jordi Cruyff, ktorý okrem toho komentoval aj témy súvisiace s kádrom a klubom.

Zápas

"V posledných minútach si za stavu 2:1 myslíme, prečo nevedieme 3:0, no napokon sme vyhrali. To bol náš cieľ a vďaka tomu zlepšujeme naše dojmy. Toto je veľmi dôležité víťazstvo, keď sa pozrieme na to, aké bolo kolo. Dôležité bolo prerušiť túto zlú sériu. Mali by sme sa ešte viac namotivovať."

Návrat Ansu

"Počas celej sezóny mal problémy. Tu je potrebná mentálna sila a viera. Nie je to vždy vidieť, pretože mužstvo hrá a on tu nie je. Nech pocíti adrenalín súťaže. Ansu v dobrej forme je pridanou hodnotou v každom tíme."

Plány

"O nadchádzajúcej sezóne ešte nehovoríme. Rozprávať sa o takýchto veciach na verejnosti je nevhodné. Dnes strelil Memphis Depay prvý gól, ktorý sme tak potrebovali. Otváral skóre a bol nebezpečný počas celého zápasu. Adama? Dnes tréner vsadil na Memphisa. Na to slúži široký káder. Teraz nebudeme hovoriť o niektorých témach."

Zranenie Gerarda Piquého

"Piqué sa už dlhšie obetuje pre mužstvo. V niekoľkých zápasoch hral do samého konca, ale dnes sa mu to už nepodarilo. Keď je na trávniku, pomáha mužstvu. V zadných radoch dodáva istotu a má mentalitu lídra. Uvidíme, či sa mu podarí rýchlo vrátiť do hry, pretože čoskoro hráme ďalší veľmi dôležitý zápas."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.