Gerard Piqué poskytol rozhovor pre francúzsky L'Equipe, v ktorom priblížil, že mal záujem o kúpu futbalového klubu vo Francúzsku.

Kúpa klubu Red Star

"Boli sme len krôčik od kúpy tohto klubu. Bohužiaľ sme trochu meškali. Vycestoval som do Paríža, videl som štadión a rozprával som sa s vtedajším majiteľom Patricom Haddadom. Zaujímalo ma to, pretože od kúpy FC Andorra ide všetko dobre. Mužstvo postúpilo z piatej ligy do tretej a je možné, že postúpi ešte vyššie. Red Star bol zaujímavý vzhľadom na svoju históriu, polohu v Paríži, skvelých fanúšikov, zrenovovaný štadión... Hneď sa nám zapáčil."

Zvukové nahrávky

"Všetko bolo legálne. Existuje aj téma konfliktu záujmov, ktorý podľa mňa nenastal. Nelegálne je len zverejňovanie súkromných nahrávok do tlače. Čoraz viac športovcov ako ja investuje do športu pred ukončením kariéry."

Polemika

"Keď sa nudím, idem na Twitter, niečo robím alebo vyprovokujem 2-3 novinárov alebo si s nimi vymením tweety. Baví ma to. Potrebujem adrenalín. Niekedy mi to narobí nepríjemnosti, ale nikdy som to neľutoval."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-05-06 15:50:56
Geri je proste Geri, legenda ?❤️?