Víťazstvo nad Betisom komentoval aj stopér FC Barcelona, ktorý poskytol krátke vyjadrenie pre klubovú televíziu.

"Ansu je jedným z tých hráčov, ktorí sa narodili s týmto talentom a mágiou. Dúfajme, že sa mu budú vyhýbať zranenia, pretože v priebehu tých 20 minút ukázal, čo dokáže pre tento tím urobiť."

"Prvým cieľom bolo postúpiť do Ligy Majstrov a teraz máme druhý cieľ, ktorým je obsadiť druhé miesto. Bola to náročná cesta, ale Betis je skvelé mužstvo a k tomu odohral prvý zápas na domácej pôde po triumfe v Copa del Rey."

"Zabolelo nás, keď súper strelil gól len dve minúty po tom, ako sme otvorili skóre, ale mužstvo dobre zareagovalo. V zápasoch proti Cádizu a Rayo Vallecano sme nemali toľko šťastia, koľko sme potrebovali."

"Keď prišiel Xavi, boli sme v komplikovanej situácii. My všetci, ktorí sme tu, chceme pre tento klub to najlepšie, pretože cítime jeho farby a vedeli sme, že nemôžeme zostať mimo Ligu Majstrov."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-05-08 11:11:32
Fati ma priemerne 1gol na 81 minút v tejto seas...bodaj by ho tie zranenia netrápili a mohol hrať častejšie lebo fakt má talent a môže nam takto pomáhať ako dnes nám pomohol len sa nesmie znova zraniť...Ale ja chlapcovi verím a dúfam že to pôjde s ním už len nahor❤️???
2022-05-08 14:08:18
Ansu má jednu nevýhodu a tou je rychlost. Kdyby měl rychlost jako Vinicius, tak by to bylo maso.
Proto úplně nevím kde ho stavět, jelikož na křídle není efektivní 1vs1 a hrot zase nemá parametry.
Dál potřebuje zesílit v nohách, jelikož ty má hodně slabý