FC Barcelona dnes na domácom trávniku privíta Celtu Vigo v ligovom stretnutí, ktoré je na programe až od 21:30. Zverenci Xaviho Hernándeza sa pokúsia vybojovať tri body, aby si poistili druhé miesto v La Lige.

V akej zostave Katalánci nastúpia? Zaujímavosťou bude sledovať zloženie záložnej formácie, v ktorej sa nepredstaví Sergio Busquets kvôli suspendácii, rovnako ako Pedri a Nico kvôli zraneniam. Španielske športové denníky priniesli svoj pohľad na zostavu Barcelony a sú názoru, že môže vyzerať nasledovne: Marc-André ter Stegen, Dani Alves, Ronald Araujo, Éric García, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Gavi, Riqui Puig, Ousmane Dembélé a Aubameyang. Marca a AS predpokladajú, že Xavi staví na Memphisa Depaya, zatiaľ čo Mundo Deportivo a Sport sú za Ferrana Torresa.

Pohlaď denníka Marca

Pohlaď denníka Mundo Deportivo

Pohlaď denníka Sport

Pohlaď denníka AS

zdroj: marca.com sport.es mundodeportivo.es as.com
foto: marca.com sport.es mundodeportivo.es as.com

Diskusia

3 komentáre
2022-05-10 12:30:31
za mna útok Adama-Auba-Dembele
2022-05-10 14:02:06
Mimo téma: Coutinho má jít dle Fabrizia za 20 milionů do Aston Villy. Vykupni klauzule byla snad 40-45 mega ne? A pokud nechce zaplatit Aston Villa, tak by se měl najít někdo jiný. Protože 20 je fakt almužna. Chápu, že jeho cena klesla, ale 40 bychom za něj měli dostat. Každý tým umí prodat průměrňáky za spousty milionů a my všem každého dáváme za drobné...?