Ronald Araujo po zápase proti Villarrealu neskrýval sklamanie z prehry, no priznal, že pri pohľade do budúcnosti je optimista.

"Chceli sme zakončiť sezónu dobre a urobiť fanúšikom radosť, pretože nás podporovali do samého konca. Škoda. Výsledok je zavádzajúci, pretože sme odohrali dobrý prvý polčas, ale strelili nám gól z prvej strely, ktorú vyslali v 41. minúte a v druhom polčase boli potom hlboko stiahnutí a nepodarilo sa nám otočiť výsledok."

"Vždy je potrebné zapamätať si to, čo bolo dobré a to, čo bolo zlé, je potrebné využiť na učenie a ďalší rozvoj. Zapamätám si momenty, v ktorých sme odohrali veľké zápasy, ako ten na Bernabéu či v Neapole. Na individuálnej úrovni si vyberiem predlženie zmluvy. To, čo prichádza, bude veľmi krásne."

"Odkaz pre fanúšikov? Odohráme úžasnú sezónu. Budeme mať viac času na prácu s trénerom. Zvrátili sme túto zložitú situáciu, hoci výsledky v koncovke neboli dobré."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
8JK8 Premium
2022-05-23 09:54:42
Future captain ???
2022-05-23 10:14:21
Jojo prodej Desta, Frenkieho a udržení Alvese, Roberta a nákup starých průměrňáků, to vyloženě vede k optimismu, že příští sezóna bude úžasná ?