Javier Tebas ako prezident La Ligy sa v poslednom období často a negatívne vyjadruje na adresu Barcelony, kedy verejne poškodzuje záujmy katalánskeho klubu. Toto konanie sa nepáči ani predstaviteľom klubu a Joan Laporta si už neodpustil reakciu na posledné výroky Tebasa.

Prezident La Ligy sa opäť vyjadril k finančnej situácii v katalánskom klube, keď uviedol: "Barcelona už vie, čo musí urobiť, keď chce podpísať Lewandowskeho. Presne pozná naše predpisy finančnej kontroly. Sú tu na to, aby sme sa vyhli vážnym finančným problémom. Neviem, či Barcelona predá De Jonga alebo Pedriho, ale vie, že musí mať vyššie príjmy a predať aktíva. K dnešnému dňu stále nemôže získať Lewandowskeho. Barcelona mala v posledných hospodárskych obdobiach nahromadené veľké straty a musí naplniť špajzu. Tak ako Real má špajzu plnú, tak je v Barcelone prázdna."

Joan Laporta reagoval na vyhlásenia prezidenta La Ligy veľmi rázne: "Tvárou v tvár tomu, čo hovorí prezident La Ligy, že nemôžeme podpísať hráčov, by som mu chcel pripomenúť, že je zodpovednosťou prezidenta La Ligy postarať sa o ligu a kluby, preto ho žiadam, aby sa zdržal takýchto komentárov, pretože to zjavne poškodzuje záujmy Barcelony. Neviem, či to robí schválne alebo nedobrovoľne. Ak je to zámerné, je to neprijateľné, pretože by to bola jasná vôľa poškodiť záujmy Barcelony. Ak to robí nedobrovoľne, je to ďalší dôkaz jeho túžby po riadiacej úlohe, ktorá so všetkou úctou nie je jeho úloha."

zdroj: BarçaTV sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-05-31 20:01:37
Keby je La liga a Barcelona obchovateľná na burze, tak Tebas im každým vyjadrením znižuje hodnotu, a ako prezident La ligy by sa mal snažiť presne o opak alebo radšej byť ticho.
Barco10 Premium
2022-05-31 20:28:00
Ten sprosťak je schopný a ešte by bol spokojný keby predáme hráča ako pedri budúcu hviezdu nestačí mu ze všetky Hviezd ligy už odišli ako ronaldo Messi neymar ramos..... Ale nejako mu nezáleží na tom aby tu bola nová generacia