Tréner reprezentácie Španielska Luis Enrique absolvoval tlačovú konferenciu pred zajtrajším zápasom proti Českej republike.

Ansu Fati

"Nepochybujem, že Ansu Fati sa vrátil na svoju úroveň. Pokiaľ ide o strieľanie gólov, je to výnimočný futbalista. V prípade mladých hráčov by sme sa nemali ponáhľať, práve naopak. Ansu má za sebou náročný rok, ale prežil. Je však potrebné byť v zodpovedajúcom rytme."

Gavi

"Ešte sa musí veľmi zlepšiť ako na ihrisku, tak aj mimo neho. Mám tým na mysli širší pohľad, nech si každý myslí, čo považuje za vhodné. Je to dobrý výrok, ktorý vezmú dobre v kádri a aj tí mimo kádra."

Gavi a Busquets

"Nikoho nebudem porovnávať s Busquetsom, najmä nie niekoho tak mladého. Česko podľa mňa zahralo výborne v obrane. Výborne pred nami uzatváralo priestor. Musíme zlepšiť rozohrávanie lopty a vytvárať si viac gólových príležitostí."

Konkurencia

"Myslím si, že Argentína je nad všetkými. Aj Brazília, aby mi nejaký novinár z Brazílie nevytýkal, že som hovoril len o Argentíne. Argentína a Brazília sú nad všetkými."

Hodnotenie reprezentácie

"Nebola veľmi dobrým žiakom. Nerád známkujem. Nebolo to zlé (počúvajú ma moje deti!), ale nebolo to dokonalé. Je neznámkujem, urobte to vy. To, čo si myslíte, to akceptujem."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2022-06-11 21:48:18
Skoda ze Xavi nemá stejný metr na Piqueho, Albu, Alvese, Roberta, Busquetse, Gaviho, DeJonga, Desta atd. Ten nepoměr a neprofesionalita mě úplně vyvrací… Jiný tymy řeší úplně jiný veci a vyhrávají trofeje a zapasy.. yTady se už několik řet (ne)resi porad to samy, vyhazují nebo neprodluzuji smlouvy s velikým potenciálem a Barca bez trofejí a prohrává důležité zapasy - společný jmenovatel u těchto proher a smutku pro fanoušky? PABR…
2022-06-11 22:35:10
Resne tak Gavi ma este neuvertene mnzstvo veci na zlepsenie a neviem ci to dokaze Pedri je o dva parniky pre Barcelonu lepsi ale Gavimu drzim palce