Včera sa konalo mimoriadne dôležité zasadnutie socios compromisarios, na ktorom boli schválené predaje časti klubových aktív. Joan Laporta pri tejto príležitosti predniesol prejav k téme a taktiež odpovedal na otázky prítomných socios.

Prezident FC Barcelona sa zastal Piquého, ktorý v poslednom čase prechádza náročným obdobím, okrem toho sa vyjadril k odchodu Lea Messiho či komentoval posledné výroky prezidenta La Ligy Javiera Tebasa.

Piqué

"Piqué trpí. Aj futbalisti sú ľudia a Piqué je skvelý človek. Je to jeden z kapitánov, dal nám veľa a ešte nám môže veľa dať. Mal dvojakú úlohu byť podnikateľom a futbalistom a vybral si úlohu futbalistu. Piqué si zaslúži sympatie a rešpekt culés, nie je potrebné venovať pozornosť správam, ktoré sa ho snažia vykresliť ako ľahkomyseľného človeka bez citov. Mám to šťastie, že ho poznám. Musíme mu pomôcť."

Messi

"Súhlasím s názorom na Messiho. To, čo sa stalo, ma zarmútilo. Pre mňa bude Leo vždy v Barcelone. Okolnosti nás prinútili urobiť to, čo sme urobili, no skôr či neskôr musíme vzdať hold tomuto hráčovi, ktorý nám dal toľko rokov slávy. V týchto mužstvách bol 20 rokov základným kameňom."

Tebas

"Prezident Gaspart, vidím, že ste vo forme. Súhlasím s tým, čo ste povedali o Tebasovi, pretože nám v konkrétnych prípadoch ublížil tým, že povedal, koho môžeme podpísať a koho nie. Všimol som si zmenu a dúfam, že táto konštruktívnejšia línia bude pokračovať, že uvidí, že si poradíme. Pozdravím ho."

zdroj: BarçaTV forcabarca.sk
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2022-06-17 11:29:29
zaslouzi si respekt a sympatie? respekt za sportovni vykony ano jinak pro me dlouhodobe jeden z nejene sympatickych hracu v kadru (nemam rad lidi co maji spoustu kecu a delaji pravy opak)