Joan Gaspart, bývalý prezident FC Barcelona, bol hosťom programu 'El Programa de Ortega', ktorý vysiela Radio Marca. Gaspart sa opäť vyjadril k predaju klubových aktív, ku kritike Piquého či odchodu Lea Messiho. Okrem toho vystrúhal kompliment Florentinovi Pérezovi.

Zhromaždenie socios compromisarios

"Tieto finančné páky sa mi nepáčia, ale ak by neboli aktivované, nepáčilo by sa mi to ešte viac. Ak by neboli aktivované, Barcelona by nemohla nakupovať a vylepšovať svoje mužstvo po športovej stránke. Nikomu sa nepáči predaj jeho vecí, ale je to jediné riešenie. Barcelona sa dnes prebudila s väčšími možnosťami regulovať svoju finančnú situáciu a získavať a predlžovať zmluvy s konkurencieschopnými hráčmi."

Tebas

"Tebas mal v posledných dňoch oveľa pozitívnejší prístup. Vôbec nie som proti La Lige, ale jej prezident sa musí konečne zaviazať k tomu, na čo bola La Liga založená. V mnohých prípadoch nám uškodil. Určité vyhlásenie Tebasa vyvolalo pochybnosti medzi predstaviteľmi hráča, ktorého chcela Barcelona podpísať. Nech Tebas zabudne na to, že bude hovoriť svoj názor o nás ako o klube a venuje sa svojim záležitostiam."

Záležitosť s Piquém

"Nie je hriech, že Piquého vo svete biznisu považujú za inteligentného a dobre sa mu darí. Treba ho nechať na pokoji a podporovať inteligenciu, ktorú má. Chcel by som Piquému poslať aj prejav sympatie, pretože na futbalovom ihrisku nás v žiadnom momente nesklamal."

Odchod Messiho

"Viem, že je smutný, pretože si myslí, že Barcelona by ho mala kontaktovať, aby mu zabezpečila rozlúčku, akú si zaslúži."

Florentino Pérez

"Máme dočinenia so skutočnou hviezdou biznisu. Jeho jedinou chybou je to, že je prezidentom Realu Madrid. Na osobnej úrovni je výnimočný. Vie, že Barcelona je jeho veľkým rivalom. Osobne si ho vážim."

zdroj: radio marca
foto: Shutterstock

Diskusia

1 komentár
2022-06-19 12:39:54
Veľmi rozumné, diplomatické a sympatické vyjadrenia.