Bayern dal opäť raz najavo, že odmieta odsúhlasiť odchod Roberta Lewandowskeho z klubu. Tentoraz to potvrdil prezident klubu Uli Hoenes v rozhovore pre britský Mirror.

"Barcelona chce získať Lewandowskeho a pred šiestimi mesiacmi mala miliardové dlhy. V Nemecku by už dávno skrachovala. Sú od toho len krok a predkladajú miliónové ponuky za hráča Bayernu," povedal Nemec. Denník zároveň potvrdil, že posledná ponuka Kataláncov nebola dostačujúca. Vzťahy medzi klubmi sa zhoršili kvôli snahe Barcelony vytvorili novú Superligu. Bayern nechce mať s týmto projektom nič spoločné a Oliver Kahn mal Barcelone odkázať, že ľudia, ktorí riadia nemecký klub, majú o Barcelone veľmi zlú mienku.

"Naša pozícia je jasná: Robert má zmluvu do roku 2023. Podpísali sme zmluvu so Sadiom, aby sme zvýšili rivalitu v tíme. Chceme zvýšiť boj o miesto v zostave. Tento transfer zmení situáciu každého hráča. Nikdy sme neuvažovali o tom, že v prípade príchodu Sadia by musel niekto iný odísť," dodal Hoeness, ktorý tiež neverí, že Barcelona by dokázala kúpiť Lewandowskeho vzhľadom na jej finančné problémy a kvôli tomu, že v súčasnosti nemôže registrovať hráčov.

zdroj: mirror
foto: Shutterstock

Diskusia

9 komentáre
2022-06-24 17:16:37
Ty si brucal v base ,zrovna ty si priklad cestnosti a spravodlivosti...
2022-06-24 17:36:43
Uli vie co hovori, sedel za danovy podvod