O budúcnosti Ousmane Dembélého sa rozhodne už v najbližšom čase. Agent francúzskeho futbalistu je v Barcelone a mal dostať novú ponuku na predĺženie spolupráce. Predstavitelia Barcelony majú na programe aj iné stretnutia týkajúce sa ďalších hráčov.

Novinár Gerard Romero informoval, že agent Ousmane Dembélého Moussa Sissoko sa momentálne nachádza v Barcelone. Objavili sa preto správy o tom, že strany sa pokúšajú dospieť k vzájomnej dohode, ako to v posledných dňoch naznačovala katalánska tlač. Marta Ramon z rádia RAC1 tvrdí, že Barcelona predstavila Sissokovi nový návrh zmluvy, ktorý je však horší v porovnaní s poslednou ponukou.

Barcelona je totiž presvedčená o tom, že ak je pre krídelníka prioritou zotrvanie na Camp Nou, tak akceptuje aj túto, finančne nižšiu ponuku. Barcelona očakáva odpoveď od hráča do štvrtka, kedy sa mu končí aktuálny kontrakt. Romero tieto informácie doplnil, že v návrhu nie je žiadny bonus pre agenta či hráča za podpis nového kontraktu. Platové podmienky sú nasledovné: 6 miliónov eur netto za rok + 1,5 milióna eur na bonusoch. Stojí za zmienku ,že Barcelona sa mala nakoniec vzdať snáh podpísať Angela Di Mariu, o ktorom sa hovorilo ako o jednom z možných nástupcov Dembélého v metropole Katalánska.

Romero predstavil aj ďalšie informácie. Novinár na svojom profile na Twitteri zverejnil fotografiu s dresmi Barcelony, na ktorých je meno Christensena a Kessieho. Všetko nasvedčuje tomu, že obaja hráči sa počas leta stanú novými posilami Blaugranas. Christensen dnes oficiálne potvrdil svoj odchod z Chelsea a rozlúčil sa s klubom.

zdroj: RAC1 Gerard Romero
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

6 komentáre
2022-06-27 17:22:40
Spravne,to sa mi lubi,ak chce zostat,podpise aj toto. Dovymyšlal...A ak nie- Adieu Debo,adieu....
2022-06-27 18:08:50
Dembele žiadal novú ponuku od klubu. Prosíkal Xaviho, aby to pretlmočil Laportovi, ale asi v takú ponuku (nižšiu) nečakal ??
Chcel ponuka a tak ju dostal ?