Cezary Kucharski, bývalý agent Roberta Lewandowskeho, uviedol, že túžba Poliaka prestúpiť do Barcelony by nemala nikoho prekvapiť, nakoľko je odhodlaný dokázať, že je lepší ako Karim Benzema.

Útočník Bayernu Mníchov je prestupovou prioritou FC Barcelona počas leta, aj keď je jasné, že nemecký klub sa svojej hviezdy len tak ľahko nevzdá. Lewandowski má v každom prípade jasno, že chce prestúpiť na Camp Nou: "Chce dokázať, že je lepší ako Karim Benzema, je to ďalší dôvod, prečo chce odísť do Barcelony," povedal Kucharski pre rádio Cadena SER. "Lewandowski nemá žiadne sny. Hrať futbal je pre neho práca a je veľký profesionál. Real Madrid a Barcelona sú na rovnakej úrovni," dodal.

Napriek tomu, že poľský útočník má zmluvu s Bayernom platnú do roku 2023, jeho bývalý agent verí, že Nemci ho nakoniec počas leta pustia: "Barcelona a Lewandowski budú bojovať o tento prestup. Myslím si, že prestúpi do Barcelony, myslím si, že je to možné," uviedol.

Odchod do Ameriky?

Kucharski okrem toho prezradil, že Lewandowski sa po pôsobení v La Lige môže rozhodnúť odísť do MLS v USA: "Na Bayern musí vyvíjať tlak, aby mu umožnil odísť napriek zmluve. Predstavitelia Bayernu vedia, že chce odísť do Španielska. Jeho plánom bolo Nemecko, potom Španielsko a kariéru chce ukončiť v Spojených štátoch," dodal.

zdroj: marca.com
sport.es

Diskusia

3 komentáre
2022-06-28 12:24:00
Už aby bol v Barci.
2022-06-28 13:01:55
Ale ne za 50 mil.