Bayern Mníchov komplikuje Lewandowskemu odchod z klubu tak, ako len môže. Barcelona to bude mať pri rokovaniach s Nemcami mimoriadne náročné. Poukazujú na to aj posledné slová Uliho Hoenessa.

Bavori požadujú za služby svojho útočníka minimálne 50 miliónov eur, no Katalánci sa snažia urobiť nemožné, aby Poliaka dostali na Camp Nou už počas tohto leta. Nebude to však jednoduché. Najnovšie to Barcelone pripomenul Uli Hoeness ako čestný prezident Bayernu Mníchov.

"Neviem nič o novej ponuke. Ale vzhľadom na to, ako sa veci majú v Mníchove, počul som, že Barcelona by si mala ušetriť námahu s predstavovaním ďalšej ponuky," povedal Hoeness na športovom kongrese v Neulande.

Hoeness trvá na tom, že Lewandowski má ešte jeden rok platnú zmluvu s Bayernom a plán je jasný - kontrakt dodrží: "Ja neprijímam rozhodnutia. Ale slová Bayernu sú jasné. Povedali, že Robert by mal dodržať zmluvu s Bayernom Mníchov. Neviem si predstaviť, že existuje určitá suma peňazí, ktorá by dokázala zmeniť ich názor," dodal.

Hráč však trvá na tom, že v Bayerne skončil a to aj napriek nevôli klubu. Chce sa totiž presťahovať na Camp Nou. A to povedal aj predstaviteľom Bayernu Mníchov a neraz. Katalánci sú zároveň presvedčení o tom, že Lewandowski sa počas leta presťahuje na Camp Nou a tieto vyhlásenia zo strany nemeckému tímu sú len súčasťou rokovaní.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2022-06-30 08:15:47
cestny prezident s necestnou minulostou , krasny oxymoron
2022-06-30 08:51:17
Ja mam obavy z toho, ze saviho projekt dostava trhliny ako hrom a presne podla toho bude vyzerat aj cela dalsia sezona. Inymi slovami moze byt este horsia ako ta predosla. Som zvedavy, dokefy to savi vydrzi