Médiá pred pár dňami priniesli informáciu o tom, že Barcelona chce zamestnať Elvisa Cocu ako skauta mládežníckych tímov. Klub však neskôr zmenil svoje stanovisko. Dôvodom boli tweety, ktoré novinári zverejnili. Coca sa k tejto záležitosti vyjadril osobne.

"Zavolal mi dôležitý človek z FC Barcelona a povedal mi, že klub už o mňa nemá záujem. Bolo mi vysvetlené, že je to z dôvodu tweetov. Kvôli tomu, čo som urobil v minulosti, som prišiel o šancu svojho života a dvere do Barcelony sa predo mnou zatvorili navždy," povedal Cocu v rozhovore pre rádio Cadena SER a RAC1.

"Barcelona je klub, ktorý obdivujem. Nemyslím si, že sa mi takáto príležitosť naskytne opäť. Ľutujem to, na spomínané tweety si ani nepamätám. Priznávam, že to bola chyba, vtedy som bol oveľa menej vyspelý. Je možné, že vtedy som fandil nejakému tímu, ale teraz nie som fanúšikom žiadneho klubu. Stotožňujem sa s Barcelonou vzhľadom na jej odchovancov, transfer Pedriho či Pabla Torreho. Ľudia sa menia, dospievajú, som vďačný Barcelone, že na mňa myslela a ocenila moju prácu," dodal.

A o čo v tých tweetoch išlo? Skaut sa okrem iného vyjadril k tomu, že rozhodcovia údajne protežujú Barcelonu a okrem toho publikoval aj príspevky, v ktorých sympatizoval s Realom Madrid.

zdroj: marca.com cadena ser
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
Marian Premium
2022-07-01 10:43:23
Za chyby sa platí.