Katalánsky klub po takmer polstoročí opúšťa naozajstná legenda - Paco Seirul·lo.

Počas svojej kariéry bol súčasťou štábu kondičných trénerov Dream Teamu, následne pracoval s Frankom Rijkaardom a Pepom Guardiolom. Okrem toho vyškolil množstvo kondičných trénerov, ktorí pracovali v klube. Dnes sa rozlúčil s klubom prostredníctvom sociálnych sietí.

"Po takmer 47 rokoch v FC Barcelona nastal čas, aby som sa rozlúčil. Prišiel som sem v septembri 1974 a bol som súčasťou veľkej rodiny, ktorou je Barca, na ktorú som hrdý. Som ohromne vďačný za všetko, čo ma postretlo.

V tomto dome som vyrastal, rozvíjal sa a naučil sa hodnotám tohto klubu, ktorý nás všetkých spája. Snažil som sa svojou troškou prispieť k dosiahnutiu kolektívnych úspechov v mnohých športových sekciách: ľahkej atletike, hádzanej a futbale vo všetkých vekových kategóriách.

Preto teraz môžem len poďakovať všetkým ľuďom, s ktorými som spolupracoval: prezidentom, členom vedenia, trénerom, športovcom, zamestnancom klubu a novinárom, ktorých som stretol a ktorí sa ku mne vždy správali so sympatiami. Ďakujem za všetko."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: Barca Innovation Hub

Diskusia

2 komentáre
2022-06-30 17:52:28
Hanbím sa za to, ale doteraz som o tejto legende nepočul.
2022-06-30 18:36:46
Ďakujeme za všetko Paco, nech sa ti v ďalšom živote darí. VISCA ?❤️