Monchi ako Športový riaditeľ FC Sevilla poskytol rozhovor pre katalánske rádio Onda Cero, v ktorom sa vyjadril k záujmu Barcelony o Julesa Koundého. Monchi priznal, že francúzsky stopér by bol ideálnym partnerom do obrany pre Ronalda Arauja.

Barcelona

"Xavi má dobrý vkus, ak chce vytvoriť stopérsku dvojicu s Ronaldom Araujom a Julesom Koundém, nie je to zlý nápad. Ale Barcelona nás zatiaľ ohľadom Francúza nekontaktovala. Viem, že Chelsea musí hľadať dvoch nových stopérov, ale záujem majú aj iné kluby z Anglicka a Európy. Neviem, čo sa stane, musel by som hádať."

Záujem

"Dostávame otázky odvšadiaľ. Peniaze sa začínajú točiť. Ale do 31. augusta je ešte ďaleko. Koundé sa presadil na svojej pozícii v reprezentácii Francúzska a zahrá na Majstrovstvách sveta. Je logické, že je o neho záujem. V súčasnosti je v Los Angeles a lieči sa zo zranenia, následne sa pripojí k mužstvu ako ostatní hráči, ktorí boli v júni v reprezentácii."

Finančná situácia Barcelony

"Pokiaľ ide o tie finančné páky, to všetko je dobré, pokiaľ sa dodržiavajú pravidlá. Niekedy musíte byť kreatívni a hľadať riešenia problémov."

Luuk de Jong

"Predaj Holanďana do PSV bol dobrý pre všetky strany. Chcel sa vrátiť do klubu, v ktorom prerazil. Niektoré cykly sa uzatvárajú. Všetci sú s tým spokojní. Keď si pomyslím na Luuka, vždy mám úsmev na tvári, pretože si pripomeniem, ako nám v roku 2020 pomohol vyhrať Európsku ligu."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2022-07-05 06:49:53
...."Ale Barcelona nás zatiaľ ohľadom Francúza nekontaktovala." .... Tak ako to je?!