Joan Laporta sa dnes objavil na podujatí organizovanom značkou Seat a vyjadril sa k aktuálnym záležitostiam, ktoré súvisia s FC Barcelona.

"Predovšetkým je potrebné veriť. Ja verím. Nemôžete sa vzdávať. Je potrebné bojovať. Vždy si myslím, že vyhráme. Šťastiu musíte ísť naproti. Je potrebné mať pozitívny a víťazný prístup."

"Ak Barcelona získa trofeje a urobí radosť fanúšikom, pôjdem na cestu okolo sveta. Chcem byť opäť pokojný a vyhrať sextet. Zažijeme to opäť."

"Ligu Majstrov z roku 1992 si pamätám, ako by to bolo včera. Prežíval som to s veľkými emóciami. Londýn bol plný culés, bol to sviatok. Cítil som sa oslobodený."

"Ronaldinho nám prinavrátil radosť. Bol to zlomový bod."

"Musíme mať odchovancov, vytiahnuť ich z La Masie a posilňovať sa hráčmi zvonku, ktorí vylepšia to, čo už máme. Vďaka tomu bude tento model udržateľný."

"Nemôžeme brániť hráčov až tak veľmi, že sa z nich stanú páni. Zároveň ich nemôžeme nechať samých, potrebná je rovnováha. Ak hráči žijú klubom a milujú ho, pomôžu mu ako prví. Je potrebné stanoviť jasnú hranicu, kto tu vládne. Oni si musia vykonávať svoju prácu. V ťažkých chvíľach musíme byť veľká rodina a to sa deje ak dodržiavame hierarchiu."

"Nový štadión bude vzorom pre celý svet. Celé mesto si to užije kvôli zábave, ktorou bude obklopený. Pôjde o transformáciu, o ohromný projekt."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2022-07-04 22:06:14
"Nemôžeme brániť hráčov až tak veľmi, že sa z nich stanú páni. Je potrebné stanoviť jasnú hranicu, kto tu vládne. Oni si musia vykonávať svoju prácu."

???
Marian Premium
2022-07-05 00:11:38
Optimizmus je Laportova silná stránka. Snívanie tiež. Len ten, kto sníva, môže niečo z toho premeniť na skutočnosť.