FC Barcelona včera oficiálne potvrdila prestup Francka Kessiého a záložník dnes poskytol prvý rozhovor už ako hráč FC Barcelona.

"Pre mňa je to úžasná šanca, Barcelona je skvelé mužstvo a som veľmi šťastný, že som tu. Veľmi chcem začať a dať zo seba to najlepšie v tomto skvelom klube."

"Keď vám zavolá tak skvelý tréner ako Xavi, ktorý bol rovnako úžasným hráčom, keď vám volá niekto ako on, vidíte, že všetko vaše úsilie stálo za to. Neviem sa dočkať začiatku spolupráce s ním a s mojimi spoluhráčmi."

"Som futbalista, ktorý dennodenne tvrdo pracuje a dáva zo seba všetko na ihrisku, aby vyhrával. Všetci hráči snívajú o zisku mnohých trofejí. Kvôli tomu hráme."

"Tréner bude vedieť, aká pozícia mi najviac vyhovuje, aby som čo najlepšie pomohol tímu."

"Mojim vzorom je Yaya Touré, bol úžasným futbalistom a rovnako ako ja je z Pobrežia Slonoviny. Mal som to potešenie hrať s ním reprezentácii a chcel by som mať takú dobrú kariéru ako on."

Kessié pricestoval do Barcelony dnes a jeho prezentácia je naplánovaná na zajtra o 11:30. Predtým, o 11:00 podpíše zmluvu. Ešte dnes by mal do hlavného mesta Katalánska pricestovať aj Andreas Christensen. Vedenie Blaugranas sa však musí sústrediť na aktiváciu druhej finančnej páky, aby bolo možné oboch hráčov zaregistrovať.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-07-05 18:39:27
Takže nadváha a odchod do ManCity?
2022-07-05 18:42:30
Yaya patřil k top nejlepším záložníkům, tak kaby se k němu Kessié k němu přiblížil, tak proč ne.