Raphinha zasiahol do svojho prvého zápasu v drese Barcelony. Katalánci nedali Interu Miami žiadnu šancu, vyhrali 6:0 a Brazílčan strelil jeden gól a na ďalšie dva prihral.

Brazílčan si dnes v noci odkrútil svoj debut v drese Blaugranas a po stretnutí proti Miami mal dobrý pocit. Niet divu, veď strelil gól a do štatistík si pripísal aj dve asistencie. Na Kataláncov teraz čaká Real Madrid - zápas je na programe už 23. júla v Las Vegas.

"Som veľmi šťastný, že som strelil svoj prvý gól. Bol to dobrý zápas. Snažil som sa odohrať dobrý zápas. Som veľmi šťastný a dúfam, že v tom budem pokračovať," povedal Raphinha pre médiá.

Katalánci sa teraz budú pripravovať na El Clásico v Las Vegas a Raphinha verí, že Blaugranas sú lepší ako Los Blancos: "Vždy sa snažím streliť gól komukoľvek, ale ak ide o derby, o to viac. Najdôležitejšie je však vyhrať. Ale podľa mňa sme lepší ako Real Madrid," dodal.

Brazílčan nezabudol pochváliť svojich spoluhráčov, keď uviedol, že hra po ich boku je jednoduchá, pretože vďaka svojim schopnostiam mu všetko uľahčujú: "Barcelona má niekoľko mladých talentovaných hráčov. Odvádzajú s nimi skvelú prácu. Vždy bojujú o titul."

zdroj: marca.com
foto: marca.com twitter

Diskusia

7 komentáre
2022-07-20 08:11:07
Zbytočné vyhlásenie.
2022-07-20 08:20:20
no uvidíme či sme lepší keď budeme hrať proti Realu, ale ja si myslím, že by sme ich mohli poraziť