Záložník FC Barcelona poskytol krátky rozhovor pre médiá. Vyjadril sa k nadchádzajúcemu El Clásicu v Las Vegas a pochválil aj novú posilu Blaugranas Roberta Lewandowskeho.

Prvé El Clásico tejto sezóny sa odohrá už zajtra ráno. Aj keď sa jedná o prípravný zápas, očakávania v Las Vegas sú obrovské. Pedri pri príležitosti tohto zápasu poskytol krátke vyjadrenie pre médiá.

"Mužstvo je nadšené, že si zahrá El Clásico," uviedol. "Je to veľmi pekná predsezóna, a hoci v súčasnosti je najdôležitejšie získať minúty, samozrejme, že poraziť Real Madrid by pre nás bolo dobré. Vôkol El Clásica panuje vždy to najväčšie nadšenie," povedal.

Slávne Gran Derbi si zahrá hneď niekoľko nových hráčov, medzi nimi aj Lewandowski: "Hráč ako Lewy dokáže byť garanciou gólov," povedal Pedri. "Videl som to v Bayerne Mníchov, a sme hrdí na to, že ho tu máme. Dúfame, že nám dokáže zabezpečiť rovnakú úroveň strieľania gólov."

Pedri vyzdvihol aj kolegu zo stredu poľa Francka Kessieho, ďalšiu z nových tvári v tíme Blaugranas: "Prekvapil ma. Čelil som mu na Olympiáde a mal som možnosť vidieť, aký je silný. Pokúsim sa do neho nenaraziť," žartoval Pedri.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
Marian Premium
2022-07-23 08:02:06
Lewa bude strieľať veľa gólov avšak v prvom zápase za nás po pár tréningoch nečakajme kanonádu , treba sa zohrať najprv. Realu max ⚽️⚽️ .
2022-07-23 08:32:55
myslíte, že niekde bude ten zápas online?