Blíži sa El Clásico a Barcelona sa snaží rozprúdiť atmosféru vôkol zápasu aj prostredníctvom rozhovorov s hráčmi. Viacero rozhovorov poskytol Pedri a toto je jeden z nich.

El Clasico

"Vždy chcem hrať proti Realu. Nikdy som nebol v USA a vidím sympatie ľudí. Sme v predsezóne a dôležité je zbierať minúty. Je však pravda, že hra proti Realu vám vždy dodá dodatočnú motiváciu a víťazstvo je dobré pre dynamiku tímu."

Lewandowski

"Sme hrdí na to, že je s nami. Je garanciou gólov, videli sme to v Bayerne."

Ďalšie sezóna

"Pristupujem k nej s veľkou radosťou. Noví hráči pomáhajú prinášať radosť fanúšikom. Pokúsime sa získať všetky trofeje."

Konkurencia

"Mne to vyhovuje. Je to dobré pre všetkých a pre trénera, ktorý si má z čoho vyberať."

Kessie

"Veľmi ma prekvapil. Už som proti nemu hral. Je pravda, že je veľmi silný. Snažím sa k nemu na tréningu nepribližovať a určite sa s ním nezraziť. [smiech]"

Iñigo Martínez

"Dúfam, že príde, je to skvelý hráč. Veľmi dobre ho poznám z reprezentácie. S nami je spájaných veľa mien."

Zranenie

"Už som na to úplne zabudol, je to minulosť. Fyzicky sa cítim veľmi dobre. Futbal je čoraz fyzickejší, je to citeľné. Preto pracujem na tomto aspekte, ale stále sa musím zlepšovať."

Liga Majstrov

"Favoritom sme každý rok, ale je pravda, že v predchádzajúcej sezóne nám nepomohlo zranenie Ansu. Teraz sme pripravení na všetko."

Moleiro

"Hovorili sme spolu, videli sme sa počas prázdnin na jednom zápase. Je to chalan s veľkým potenciálom. Rozprávali sme sa trochu aj o Barcelone."

Dani Alves

"V Mexiku od neho môžu očakávať čokoľvek. Je to skutočná legenda a skvelý človek."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-07-23 10:42:11
Nepríde...máme koundeho hošiiiii! Official❤️?
2022-07-23 12:36:10
Hlavně ne Iniga