Stredopoliar Realu Madrid Luka Modrić poskytol rozhovor pre klubovú televíziu pred zajtrajším súbojom s Barcelonou. Chorvát sa podelil o svoje pocity zo začiatku prípravy a zdôrazni, že Los Blancos musia odohrať dobrý zápas.

"Budeme chcieť odohrať dobrý zápas. Vďaka týmto zápasom sa chceme pripraviť čo najlepšie. Vieme, že je to El Clásico a že zápasy proti Barcelone sa hrajú vždy s vysokou intenzitou a veľkými očakávaniami. Preto je dôležité, aby sme hrali dobre. Nemusíme priveľmi myslieť na výsledok, len musíme robiť čo najlepšie to, čo tréner očakáva a zároveň sa zlepšovať do samého konca."

"Pracovali sme na fyzickom aspekte. S Antoniom Pintusom sme toho veľa nabehali a nebolo to jednoduché, no je potrebné sa dobre pripraviť a aby sme mali dobrú sezónu. Zajtra máme prvý zápas. Veľmi sa tešíme, že začneme hrať. Myslím si, že mužstvo pristúpi k tomuto zápasu dobre pripravené, možnože trochu unavené z pracovného vyťaženia, ale počas sezóny to prinesie efekt. Teraz musíme urobiť všetko preto, aby sme odohrali dobrý zápas."

"Vždy hovorím, že víťazstvo neznamená, že sa môžete uvoľniť a byť úplne spokojní... Práve naopak: Ak máte pocit, že chcete vyhrať, chcete toho viac. Chcete to zažiť opäť. To ma poháňa. Cítim lásku k futbalu, milujem to, čo robím. V Reale Madrid som veľmi šťastný. Som v najlepšom tíme na svete. Mám všetko, čo si futbalista môže priať. Páči sa mi to a to ma napĺňa a poháňa."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2022-07-23 22:22:44
“Nemusíme priveľmi myslieť na výsledok.” Niekto sa tu už pripravuje na ďalší debakel ;)
2022-07-23 22:27:39
Aj keby sme vyhrali 10-0 neviem či to niečo znamená,dôležité bude kto na tom bude lepšie po sezóne nie teraz pred sezónou