Tréner Realu Madrid poskytol rozhovor pre médiá po prehre s Barcelonou 0:1. Taliansky tréner Los Blancos poukázal na pozitívne aspekty hry svojho mužstva.

Analýza zápasu

"Bolo to dobré stretnutie s vysokou intenzitou, najmä v prvom polčase. Dal som šancu hrať novým hráčom, aby sa rýchlejšie adaptovali. Okrem toho došlo k mnohým zmenám vzhľadom na túto fázu predsezóny a prípravy. Zápas bol vyrovnaný. Páčil sa mi prístup hráčov proti tak silnému súperovi."

Začiatok zápasu

"Trpeli sme v počiatočnej fáze zápasu vo fáze vyvážania lopty zozadu. Je jasné, keď hráte s Casemirom, Kroosom a Modrićom, ale chcel som dať šancu mladým. V defenzíve sme hrali dobre, ale toto bolo prvýkrát, čo títo hráči hrali spolu."

Antonio Rudiger

"Páčil sa mi jeho výkon na ľavej strane. Nie som blázon a viem, že toto nie je jeho pozícia, ale hral veľmi inteligentne. Môže hrať na tejto strane a meniť sa a Alabom."

Eden Hazard

"Môže hrať na viacerých pozíciách a musí sa prispôsobiť hre v úlohe falošnej deviatky. Potrebuje minúty, aby sa vrátil na predchádzajúcu úroveň."

Káder

"Toto je už uzavreté, máme veľa hráčov. Myslím si, že mužstvo je lepšie ako pred rokom, zlepšili sme intenzitu a prácu na tréningoch."

zdroj: marca.com
foto: twitter/realmadrid

Diskusia

5 komentáre
2022-07-24 09:22:02
Nech sa pozrie na strely na bránu a potom nech niečo povie baletáci prehrali a strely na bránu boli 9:0 dúfam že mu v tej Amerike dajú servítku a cigaretku nech prežije tento ich blamážny výkon. Visca el Barca.
2022-07-24 09:53:04
Rudiger hral dobre? Veď ho Araujo cely zapas varil jal na panvičke??