Robert Lewandowski si pripísal neoficiálny debut za Barcelonu a to rovno v slávnom El Clásicu. Katalánci dnes v Las Vegas vyhrali 1:0 a Poliak poskytol krátky rozhovor pre médiá.

"Som veľmi spokojný s mojim debutom a s víťazstvom. Hoci to bol priateľský zápas, Clásico je Clásico, vždy výnimočné a mimoriadne. Každý prípravný zápas je dôležitý. Sme veľmi spokojní s kvalitou a intenzitou, akú sme ukázali. Cítil som sa veľmi dobre. Bol to prvý zápas, ale musím ísť krok po kroku. Do začiatku sezóny zostáva ešte niekoľko týždňov."

"Nevieme sa dočkať ďalšieho stretnutia a nasledujúceho tréningu, pretože cítime, že budujeme niečo veľké. Veľmi sa teším, že som tu a som súčasťou tímu. Atmosféra je fantastická. Nemám pocit, že som s tímom niekoľko dní, cítim, ako by som bol s tímom mesiace. Cítim veľkú podporu zo strany mojich spoluhráčov a trénerského štábu. Myslím si, že bude pre mňa ľahké sa adaptovať."

"Vždy myslíme na výhru. Máme víťaznú mentalitu, nielen počas zápasov, ale aj tréningov. Môžeme sa pozerať pred seba a myslieť na to, že to môže byť úžasná sezóna."

"Od začiatku je vidieť, ako chce Xavi hrať a pre nás je jednoduché to pochopiť. Barcelona chce vždy útočiť a strieľať góly. Naša mentalita bude vždy na úžasnej úrovni."

zdroj: BarçaTV TV3
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2022-07-24 16:48:45
Moc držím palce,pokorný profesionál akých je málo...
2022-07-24 17:15:32
Môžem potvrdiť, že v tejto Barce zostalo málo z tej minulej ..........minimum pomalej kombinácie, nedostatočný pressing, žiadne rýchle kolmé prihrávky! Aj keď bola vidno miestami nezohratosť, ale je dosť času pre Xaviho a hráčov, aby sa zohratosť zlepšila!