Prezident FC Barcelona sa zúčastnil podujatia, ktoré zorganizovala OSN. Pri tejto príležitosti odpovedal na otázky novinárov.

Joan Laporta komentoval príchod Jules Koundého, reakcie klubov na prestupované ťahy Blaugranas, ostro kritizoval Bayern Mníchov. Laporta sa okrem toho vyjadril k budúcnosti Frenkieho de Jonga, Lea Messiho či problému s registráciou hráčov.

Transfery

"Chcem pogratulovať Mateu Alemanymu a Jordimu Cruyffovi za ich prácu, že dokázali podpísať hráčov vysokej kvality. Naši súperi vedia, že uskutočňujeme dobré transfery, hráči chcú prestúpiť do Barcelony. Christensen a Kessie prišli zadarmo. Potom Raphinha a Lewandowski za podmienok, ktoré boli pre Blaugranas dostupné. Raphinha mal lukratívnejšie možnosti v porovnaní s našou, ale chcel prísť sem. Konáme opatrne a myslíme na finančnú stabilitu Barcelony. Ide o investície, ktoré posilňujú klub."

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

4 komentáre
2022-07-29 13:06:58
Mne chýba k dokonalosti už len ten Bernardo Silva, ale viem, že toto je najtvrdší oriešok. De Jong nechce odísť a stomiliónov na Silvu sa tak už asi nenájde. Možno o rok.
2022-07-29 13:19:39
Keď dokážeme zaregistrovať všetky posily, verím, že sme z najhoršieho vonku. Aj tak snímam klobúk,hádam vedia, čo robia.