Výprava FC Barcelona sa už vrátila z USA do Katalánska, no klub zverejnil niekoľko ďalších vyjadrení, ktoré hráči poskytli pre klubovú televíziu ešte po skončení zápasu proti NY Red Bulls. Hráči Blaugranas sú spokojní s víťazstvom aj s celým turné.

Sergi Roberto

"Máme jeden z najlepších kádrov v Európe, ak nie najlepší. Neexistujú žiadne výhovorky. Konkurencia je obrovská, je to dobré pre nás a pre boj o všetky trofeje. Taký je náš cieľ. Boli to prvé zápasy, ktoré boli dôležité predovšetkým pre adaptáciu nových hráčov na barcelonský systém. Pre mňa to bolo všetko o tom, aby som dostal minúty a chytil rytmus. Pre všetkých to bolo veľmi dobrých 15 dní. Už teraz sa chceme pripravovať v Barcelone na začiatok ligovej sezóny."

Éric García

"Turné sme zakončili dobre, neinkasovali sme gól proti náročnému, intenzívnemu súperovi, ktorý nám znepríjemnil život. Sme v dobrej forme a všetci dostávajú minúty. Na ihrisku je vidieť to, o čo náš žiada tréner. Zlepšili sme niekoľko chýb, ktoré sme robili v priebehu zápasov."

Alejandro Balde

"Bol to veľmi dobrý zápas pre celý tím. Turné sme zakončili tým najlepším spôsobom – víťazstvom. Som veľmi spokojný s minútami, ktoré som dostal. Všetko, s čím môžem pomôcť, bude vždy milo vítané. Zapamätám si túto skúsenosť v USA. Počas uplynulej sezóny som mal smolu na zranenia, ale je to súčasť športu. Keď padnete, musíte povstať. V tejto sezóne je mojim cieľom to, aby som dostal minúty a čo najviac pomohol mužstvu."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-07-31 19:53:45
Máme jeden z najlepších kádrov v Európe.......... Najlepší káder by sme mali, keby Roberto už nebol náš hráč.
2022-07-31 20:08:47
Mimo trochu tento článek. Četl jsem článek, že Barcelona je údajně v platech na - 144 mil.. Nevím 100 % zda je to pravda. Pokud ano tak to není lehké s registrací nových hráčů. Klidně my to můžete napsat jak to je skutečně.