Včera sa konalo dôležité stretnutie vedenia FC Barcelona s Gerardom Piqué a Sergiom Busquetsom. Obaja hráči môžu súhlasiť s ďalších znížením platu, aby Blaugranas mohli zaregistrovať nových hráčov.

Médiá informujú o prekvapivom stretnutí medzi Barcelonou a Gerardom Piquém. Jijantes tvrdí, že na schôdzke boli prítomní Laporta, Alemany, Yuste a Piquého agenta Arturo Canales. Schôdzka prebehla v jednej z barcelonských reštaurácií. Vedenie klubu požaduje od stopéra ďalšie zníženie platu.

Barcelona totiž očakáva, že ak La Liga neakceptuje čísla po aktivácií posledných finančných pák, existuje vysoká pravdepodobnosť, že sa bude musieť aktivovať aj štvrtá finančná páka a potom aj niektorí hráči budú musieť pristúpiť na zníženie miezd.

Na včerajšej schôdzke sa riešila aj Piquého športová budúcnosť, akú úlohu by mohol obranca zohrávať pod Xavim v nachádzajúcej sezóne. Piqué však pre Jijantes povedal, že sa nechystá opustiť klub: "Samozrejme, že zostávam," uviedol pre kolegov Gerarda Romera.

Včera stretnutie s klubom absolvoval aj Sergio Busquets. Pivota videli spolu s jeho agentom v klubových kanceláriách na Camp Nou. Vedenie aj jeho požiadalo o zníženie platu.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2022-08-04 07:00:38
Za deset let resime fin. obstrukce. Jasna vec. :D
2022-08-04 08:37:01
Dovtedy ich budú žiadať o zníženie platu až kým nebudú hrať zadarmo!!!