Iñigo Martínez je ďalším obrancom, ktorý by mal posilniť defenzívne rady na Camp Nou. Athletic Club o záujme FC Barcelona vie, keďže Blaugranas už oslovili baskický klub v snahe odštartovať rokovania.

Martínezovi končí zmluva po tejto sezóne a jeho odstupná klauzula má výšku 80 miliónov eur. O záujme Barcelony ako prví informovali Onda Vasca a Jose Manuel Monje. Predstavitelia Barcelony hráčovi vysvetlili, že príchod Julesa Koundého nemení ich plány týkajúce sa príchodu stopéra Ahtletic.

Ten čelí jedinečnej šanci reprezentovať jeden z najlepších klubov v Európe a podpísať výborný kontrakt vo veku 31 rokov. Zároveň bude mať šancu zahrať si v Lige Majstrov. Baskický obranca je v každom prípade spokojný v Bilbau, no Katalánci mu ponúkajú šancu, ktorá prichádza len raz za život a hráč ju chce využiť.

Athletic však zaujal tvrdý postoj, čo je na tento klub typické v súvislosti s ochotou predávať svojich hráčov. Rovnako náročné rokovania čakajú na Barcelonu aj v prípade Martíneza. Zdroje, ktoré majú blízko k rokovaniam, pre katalánsky denník Sport uviedli, že Mateu Alemany už kontaktoval generálneho riaditeľa Athletic Club Jona Berasategiho a predstavil mu úvodnú ponuku na 15 miliónov eur plus bonusy. Baskický klub túto ponuku pochopiteľne považuje za nedostatočnú, no Katalánci ju zatiaľ neplánujú vylepšiť.

zdroj: sport.es marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

17 komentáre
kluc Premium
2022-08-04 10:22:07
načo...
2022-08-04 10:24:53
Z tohoto nakupovania este len vzniknu problemi a dlhy. Viete mi niekto vysvetlit naco my mame akademiu? Kolko penazi by sa usetrilo na bezhlave nakupovanie. A navyse. Ved my mladych nepotrebujeme sami 30 tnici sa kupuju ...