Odchovanec FC Barcelona oficiálne prestupuje do americkej MLS, kde bude obliekať dres LA Galaxy. Riqui Puig sa rozlúčil s katalánskym klubom a jeho fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí.

"Nadišiel čas, aby som sa rozlúčil s Vami všetkými, s mojim domovom, s mojim erbom a s časťou môjho života. Keďže pochádzam z rodiny 'culé', ako dieťa som si nikdy nemyslel, že jedného dňa budem hrať na Camp Nou. Ale detské sny sa vďaka tvrdej práci a obetavosti plnia. Môžem s hrdosťou povedať, že som si splnil svoj veľký sen.

Všetkým fanúšikom môžem povedať, že každú minútu, keď som mal na sebe tento dres, som cítil vašu podporu. Odnášam si so sebou veľa spomienok, výnimočných chvíľ a čarovných nocí, na ktoré nikdy nezabudnem.

Poďakovanie patrí všetkým zamestnancom klubu, spoluhráčom a trénerom za tréningy a neustálu každodennú pomoc počas všetkých týchto rokov. Všetci robíte tento klub väčším.

Teraz je čas začať nové dobrodružstvo, ktoré ma napĺňa nadšením a kladie predo mňa výzvu, aby som každý deň zo seba dával to najlepšie. Ďakujem veľmi pekne za všetku podporu, o ktorej viem, že ju budem dostávať v tejto novej etape!

VISCA BARÇA!"

zdroj: instagram
foto: instagram

Diskusia

8 komentáre
2022-08-04 21:26:27
Bajbaaaaj
2022-08-04 21:29:25
Veľmi sa mi páčil tak 3-4 roky dozadu, osobne si myslím, že problém bol v tom, že nebol nasadzovaný do zápasov vtedy, keď sa mu ako-tak darilo a potom jeho forma išla dole vodou.