Aj keď Joan Laporta počas včerajšej prezentácie Roberta Lewandowskeho uviedol, že aktivácia štvrtej finančnej páky nie je nevyhnutná, no klub ju má v zálohe, už teraz je na Camp Nou jasné, že bude musieť byť aktivovaná a ani to nebude stačiť.

Tí, ktorí majú túto problematiku v katalánskej inštitúcii na starosti, už vedia, že čísla, ktoré predložili La Lige, nebudú stačiť na registráciu všetkých posíl. Budú musieť aktivovať štvrtú páku a urobiť aj niečo navyše.

Španielske médiá začínajú písať o tom, že okrem predaja ďalšej časti Barça Studios je nutné, aby Katalánci predali Memphisa Depaya a vyriešili vysoký plat Frenkieho de Jonga: buď si záložník významne zníži plat alebo odíde z Barcelony.

Laporta priznal určité znepokojenie v súvislosti s registráciou letných posíl - napríklad v prípade Lewandowskeho. V skutočnosti, aby prezident Barcelony upokojil Poliaka, že si dres Barcelony oblečie aj v oficiálnych súťažiach, uviedol, že práve Lewandowski bude prvý, koho Katalánci zaregistrujú. Klubové zdroje uvádzajú, že registrácia Poliaka nie je ohrozená. Čo však s ďalšími...

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2022-08-06 07:29:49
Krásně to mají vymyšlený. Za týden začíná liga a oni začínají teprve řešit registrace.
2022-08-06 07:42:04
Som zvedavý, čo nastane, ak sa nezaplatí za hráčov, alebo nebudú môcť byť registrovaný.